Изпрати ни материал

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортна София? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди софиянци.

Екипът на TribunaSofia.bg няма да публикува провокативни текстове, съдържащи обидни и нецензурни твърдения, и расистки определения. Изпратените материали, отговарящи на следните изисквания, ще бъдат публикувани в категория „Твоята Трибуна“ до седем дни след получаването БЕЗ редакторска намеса.

*В знак на коректив, препоръчваме Ви да не оставяте материалите си анонимни, като в полето „Потребител“ напишете свое име или псевдоним.

Информацията в категория „Твоята Трибуна“ е предоставена от наши читатели. TribunaSofia.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права. Всички коментиращи са гарантирали, че текстът е лично техен и не е свързан с всякакви видове авторски права.

ВАЖНО: Изпращайки ни материал Вие се съгласявате да ни предоставите името, което сте публикували в полето „Потребител“ и е-mail адреса си. Ние използваме тези данни, за да можем да идентифицираме подателя и при необходимост да се свържем с него по е-mail, ако материалът не отговаря на някои от критериите за публикуване.

При желание от Ваша страна, ние ще изтрием веднага от архива ни предоставената от Вас информация. Нужно е само да ни пишете на [email protected]

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker