НационалиФутбол

Кандидат за шеф на БФС: Хора от ъндърграунда и Георги Иванов се засякоха в Бояна

Кандидатът за президент на БФС Манол Иванов направи шокиращи разкрития. Той сподели, че един от кандидатите за президент на БФС вчера е бил в ресторанта на последния етаж в базата в Бояна и там се е оказал в доста съмнителна компания.

profittips-the best football tips

„Познавам по физиономия и имена доста хора от бившия ъндърграунд, които в сряда бяха на базата в Бояна. Били са свързани със силови групировки, със застрахователни компании и т.н. За мен беше изключително учудващо какво правят там. Съвпадението беше, че по същото време г-н Георги Иванов беше там. Не в административната сграда, а в ресторанта на последния етаж.“

profittips-the best football tips

Самият Георги Иванов отрече обвинението и заяви, че не е бил в ресторанта от два месеца. Манол Иванов говори и за някои добре познати практики: „Срещнахме се с над 100 клуба. Сигурно 70 процента от тях имат обаждания за кого да гласуват и че ако не гласуват за когото трябва, ще има различни последствия. Натискът продължава, те ми казват: „Зависими сме по един или друг начин“. И това не е тайна за никого, но за пореден път ми се потвърди от тези срещи.“

profittips-the best football tips

Тази информация е в унисон с твърденията на Димитър Стоянов от Bird.bg, който цитира собственик на четвъртодивизионен русенски тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker