НационалиФутбол

Кандидат за шеф на БФС: Хора от ъндърграунда и Георги Иванов се засякоха в Бояна

Кандидатът за президент на БФС Манол Иванов направи шокиращи разкрития. Той сподели, че един от кандидатите за президент на БФС вчера е бил в ресторанта на последния етаж в базата в Бояна и там се е оказал в доста съмнителна компания.

„Познавам по физиономия и имена доста хора от бившия ъндърграунд, които в сряда бяха на базата в Бояна. Били са свързани със силови групировки, със застрахователни компании и т.н. За мен беше изключително учудващо какво правят там. Съвпадението беше, че по същото време г-н Георги Иванов беше там. Не в административната сграда, а в ресторанта на последния етаж.“

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Самият Георги Иванов отрече обвинението и заяви, че не е бил в ресторанта от два месеца. Манол Иванов говори и за някои добре познати практики: „Срещнахме се с над 100 клуба. Сигурно 70 процента от тях имат обаждания за кого да гласуват и че ако не гласуват за когото трябва, ще има различни последствия. Натискът продължава, те ми казват: „Зависими сме по един или друг начин“. И това не е тайна за никого, но за пореден път ми се потвърди от тези срещи.“

Тази информация е в унисон с твърденията на Димитър Стоянов от Bird.bg, който цитира собственик на четвъртодивизионен русенски тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker