Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Агентът на Краев: Не е имало конкретна оферта от Ростов

Бъдещето на бившия капитан на Левски Андриан Краев остава неясно. Оказва се, че руският Ростов не е отправил официално предложение за полузащитника на „сините“, който понастоящем се готви с втория отбор на „Герена“. Това разкри агентът на национала Джон Ингълс.

profittips-the best football tips

„Що се отнася до Ростов, то пряк контакт не е имало. Официални преговори не са се провели. Имаше комуникация само с агентите, работещи от името на Ростов“, заяви шотландецът пред руския „РБ Спорт“.

profittips-the best football tips

В Русия обвиниха именно мениджърската агенция, с която работи Краев.

„Ростов реши да направи предложение за капитана на Левски Андриан Краев за 300 000 евро, но сделката се провали поради неадекватни изисквания от страна на неговия агент по отношение на комисионните и условията на договора. Трансферната кампания на Ростов е завършена”, се казва в публикация на RPL Sky.

profittips-the best football tips

Андриан Краев бе отстранен от първия отбор на Левски, след като стана ясно, че няма да подпише нов договор с клуба. „Сините“ взеха Карлос Охене от Хебър в опит да заменят халфа. Все пак Краев продължава да тренира с втория тим, а вероятно през лятото ще си тръгне като свободен агент.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker