Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Адвокатът на ЦСКА: Няма никакви юридически пречки около строежа на стадионa

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че няма никакви юридически пречки около строежа на новия стадион на „червените“. Той направи уточнение, че има издадено разрешение, но срещу него е подадена жалба, което забавя процеса.

profittips-the best football tips

Ето какво още сподели Трендафилов пред „Мач Телеграф“:

„Главният архитект изключително прецизно каза всичко. Просто някои хора не го тълкуваха правилно. Той сподели, че има разрешение за строеж и освен това, че е допуснато до изпълнение. Иначе няма как да рушиш сгради в центъра на София, без да имаш разрешително. Всеки знае, че това е абсурдно.

profittips-the best football tips

Ситуацията е следната. Има издадено разрешение за строеж. Срещу него е подадена жалба от Николай Веселинов, който и към момента се бави да си получи съобщенията, че претенциите му не са уважени. По самото дело има произнесен акт на съда. С него делото е прекратено като недопустимо. Юридически пречки няма абсолютно никакви!

profittips-the best football tips

Плюс това има издаден акт за предварително изпълнение. Това значи, че самото разрешение за строеж се изпълнява. Единствено се чака Николай Веселинов да си получи съобщенията. Той не е страна, която може да подава жалби. Няма никакви пречки от юридическо общество и не виждам никакъв проблем. Видях тълкованията и много се учудих, защо се тълкуват по този начин думите на главния архитект“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker