Левски (София)Футбол

Акционер в Левски иска да свика Общо събрание

Акционер в Левски иска да свика Общо събрание. Сдружението „Левски на левскарите“, което се явява миноритарен акционер, възнамерява да се възползва от правото си да свика такова.

profittips-the best football tips

Акционерът иска да узнае какви суми са погасени по дълговете, колко остават да бъдат погасени и с какъв план се покриват. Също така Сдружението има идея да раздроби акциите си на 20 хиляди отделни притежателя, които да могат да присъстват на Общото събрание на клуба.

profittips-the best football tips

Акционерът добави и още няколко искания към горния списък: „Както и отговор за консултантския договор, който беше ябълката на раздора и доведе до процеса по отстраняването на кадърните, знаещите и можещите в Левски. Като акционери да разберем какво дължи клубът по разтрогнатия договор и по какъв начин са опростени задълженията.

profittips-the best football tips

Настояваме да бъдат освободени служителите на спонсора, които имат високи управленски постове в клуба.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker