Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Алдаир: Най-важната цел е да станем шампиони с Левски, ще бъде една реализирана мечта

Едно от новите попълнения на Левски Алдаир Невеш даде първото си интервю пред клубната телевизия, в което сподели първите си впечатления от „сините“.

profittips-the best football tips

„Благодаря за топлото посрещане и добрите думи. Много добре се чувствам в първите си дни тук. Все пак има много бразилци в отбора, говорим един и същ език. Това много ми помогна в първите дни на адаптация и комуникация. Ако трябва да бъда честен, всички в отбора ме приеха много добре и бързо ще се адаптирам“, сподели Алдаир.

„За малкото си време тук, вече си дадох сметка, че Левски е наистина много голям клуб. Изключително съм щастлив, че следващата стъпка от моето развитие е да съм част от този голям клуб. Наистина ще се постарая да дам най-доброто от себе си“, каза още той.

„Разбира се, веднага като получих предложението от Левски, си направих труда да проуча отбора и разбрах, че е наистина голям клуб и лесно взех решението да стана част от него“, коментира новото попълнение на Левски.

profittips-the best football tips

„Първата контрола все пак бе много в подготовката. Ние сме на етап, в който не могат да се дават много крайни оценки, но започнах да се разбирам добре с колегите, да се запознавам по-отблизо с изискванията на треньора. Много добри впечатления имам. От това, което виждам, играчите, които сме събрани и целите на Левски, мисля, че ще се получи. Надявам се да направим много добър сезон.

Бях добре посрещнат и се разбирам всички, но може би капитанът Цунами ме прие добре, защото той знае какво е да си нов играч и как се чувстваш, дори от какво имам нужда“, призна той.

„Израснал съм Ревердиш, малко градче в близост до Лисабон. Там започнах да играя футбол в детските формации. Като юноша се преместих в друг град и там продължих развитието си в Академика Коимбра, където се включвах в мачовете на втория отбор. След това имах няколко години в третото ниво в Португалия, докато стигна до преминаването си в Понферадина във втора дивизия на Испания“, сподели футболистът на Левски.

profittips-the best football tips

„Най-важното е да имаме добър колектив. Най-важната цел е да станем шампиони. Това ще бъде успех за клуба, а и индивидуално за мен, защото това ще бъде една реализирана мечта, а именно да бъда шампион с този клуб в България.“

„Преди да дойда тук се запознах с публиката на Левски. Гледах няколко видеа в интернет. Знам, че привържениците следват навсякъде отбора. Видях, че има гореща подкрепа във всички мачове. Това е от нещата, които прави Левски най-големият клуб в България. Аз вече съм нетърпелив да започне шампионата и да играя пред тази публика“, коментира Алдаир.

„Обещавам на феновете, че ще се трудя много здраво, за да може Левски да е там, където му е мястото и се надявам да постигнем целите, които ни отиват като клуб. Само Левски!“, завърши интервюто португалският бранител.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker