Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Александър Томаш ще е новият старши треньор на ЦСКА

ЦСКА ще има нов старши треньор след края на сезона, научи TribunaSofia.bg. Стамен Белчев няма да продължи да води първия отбор на „червените“, а на негово място ще застане вече бившият предводител на Локомотив Пловдив – Александър Томаш.

profittips-the best football tips

Ръководството на „червените“ е влязло в контакт с представители на наставника, като единствено трябва да се уточнят финансовите параметри по договора. Очаква се в началото на следващата седмица двете страни да проведат среща, на която да финализират детайлите.

Като футболист Томаш е юноша на ЦСКА и има шест сезона в Борисовата градина, а като треньор е водил Етър, Берое, Верея, Локомотив (Горна Оряховица), Банско и Локомотив Пловдив. На „Лаута“ той изкара три сезона и съвсем наскоро бе подписал нов двугодишен договор, но вчера бе обявено, че той няма да продъжи да води „смърфовете“.

profittips-the best football tips

Именно Локомотив Пловдив и ЦСКА се изправят един срещу друг в неделя в последен кръг на плейофите в Първа лига. Вчера стана ясно, че сезонът на отбора не завършва в неделя. „Червените“ ще играят и бараж за участие в Лигата на Конференциите, който е насрочен за 31 май, петък. Вероятно Александър Томаш ще бъде обявен като нов треньор на „червените“ в началото на следващия месец, твърди TribunaSofia.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker