Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Алекс Колев призна за интерес от столичен отбор: Нека Станислав Генчев отиде в Левски, ако има желание

Централният нападател на Крумовград Александър Колев бе награден за Футболист №1 на 32-рия кръг в Първа лига в анкетата на „Пресклуб-България“, след което даде пресконференция. Той призна за интереса на Левски към него.

profittips-the best football tips

„Целта беше отборът да се спаси. Тръгнахме добре, после малко имаше спад на резултатите, дойде смяната на треньора. Целта беше да влезем в групата между 7 и 10 място и да пробваме да играем в Европа, след това целите се вдигнаха, влязохме в първата шестица. Не сме аутсайдер, от това, което показваме до момента. Влязохме в шестицата и всичко се получава добре“, заяви голмайсторът на Първа лига.

„Ясно е за кой столичен отбор става дума. Има интерес, но аз съм футболист на Крумовград. Има още три мача. Искам да си мисля само за футбол. Имам агент, който ще се погрижи за нещата. Искам да продължа да играя футбол.“, отговори той на въпрос дали столичен отбор има интерес към него.

profittips-the best football tips

„Ако тръгнем да сравняваме Реал Мадрид с България… Там нивото няма какво да го коментираме. Чувствам се в разцвета на силите си. Не съм мислил за спиране. Това е възрастта, на която един футболист се чувства най-добре. По-бавно се възстановяваме, но се чувствам добре и не съм мислил за спиране“, отговори Алекс Колев на сравнение с Лука Модрич.

„Това е плод на цялата работа на отбора през годината. Възвишихме интереса към наши футболисти и старши треньора. Победихме сериозни отбори. Всеки един играе много добре. Спазваме указанията на треньора. Имаме свобода. Когато имаш свобода от треньора, можеш да разгърнеш. Има постоянно шеги и закачки, пращаме си колажи“, сподели нападателят.

profittips-the best football tips

Александър Колев, който е бивш футболист на Ботев Пловдив, пожела успех на „канарчетата“ във финала за Купата на България срещу Лудогорец: „Предпочитам Ботев да победи. Имат много добър треньор, поздравявам го. Не е спрял да вали дъжд, ще е тежък терен. Нека по-добрият да вдигне Купата.“

„Със сигурност Станислав Генчев е много сериозен човек преди всички. Човек, който иска да се развива и учи. Доколкото разбирам, в Ботев Пловдив не са му дали спортно-техническата власт. При нас я получи. Доста е лошо, когато треньор не я получи. Иска да се учи, развива се. Пожелавам му, ако иска да отиде в Левски, да се случи. Отборът ще играе хубав футбол. Дава свобода на футболистите, което е добре“, коментира Колев.

„Колективът е на доста добро ниво. Играл съм със Серкан Юсеин, повечето момчета се познаваме. Добре е, че чужденците не са „нагли“, а са добри момчета, които искат да се сплотят с колектива. Имаме добър колектив. Промяната се дължи на смяната на треньора. Не искам да говоря лошо за предишния треньор, но бяхме зациклили, играхме скучно. Смяната дойде навреме. Ако има такива, които се мислят за звезди, бързо ги приземяваме“, каза още Алекс Колев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker