Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Алекс Колев с изненадващо разкритие за трансфера си на „Герена“

Алекс Колев направи коментар относно твърденията, че е подписал предварителен договор с Левски. Той призна, че иска да играе в Левски, но засега няма договор с тима.

profittips-the best football tips

“Силно първо полувреме за нас и можеше да водим с повече. След това 2:0 е най-лошият резултат. Другият отбор се мотивира, а ние свихме уши и можеше да не вземем победата. Дадохме инициативата и трябва да анализираме грешките.

profittips-the best football tips

Показахме характер все пак и се поздравихме с победата. Девети мач без загуба. Ние си гледаме нашата паничка и каквото стане. Прекалено рано е да се каже накъде Алекс Колев ще ходи. Нека да съм здрав и в последствие ще видим.

profittips-the best football tips

Не съм подписал договор с Левски. Поне аз не знам такова нещо. Не знам откъде да се появи тази информация. Може и да ми се иска, но засега не е вярно.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker