Първа лигаФутболЦСКА 1948

Английски гранд набеляза млад футболист на ЦСКА 1948

Един от най-добре представилите се футболисти през изминалия сезон в Първа лига Росен Божинов е попаднал в полезрението на Манчестър Сити. Интересът към 19-годишния бранител на ЦСКА 1948 е огромен и той вероятно ще бъде продаден още през летния трансферен прозорец.

profittips-the best football tips

Към него са се насочили клубове като Бенфика, Андрелехт и Антверп, които на няколко пъти от началото на годината пращат скаути да наблюдават изявите на Божинов. Към желаещите да го вземат са се включили Порто и Манчестър Сити. 

Твърди се, че един от споменатите пет клуба вече е изпратил и солидна оферта, която ЦСКА 1948 не бърза да приема.

Ако Манчестър Сити купи българския футболист, то това ще се случи по схемата с Филип Кръстев. Божинов ще стане собственост на “Сити футбол груп”, а те ще го изпратят в някои от своите сателитни клубове. Има вероятност тимът да е Палермо, тъй като италианците търсят централен защитник с профила на българския футболист

„Спортал“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker