Левски (София)ТОПФутбол

Анди Краев е нетърпелив, иска трансфер веднага

Футболистът на Левски Андриан Краев все още тренира с дубъла на „сините“, тъй като от ръководството го пратиха там, защото халфът не иска да преподписва с тима.

profittips-the best football tips

24-годишният футболист е недоволен от ситуацията в момента, но е оптимист, че може да се стигне до положителна развръзка.

profittips-the best football tips

Ръководството на Левски наскоро отново е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар за Краев. Маджарите са поискали да привлекат национала под наем до края на сезона, като са посочили, че ще му плащат заплатата до изтичането на договора му със сините.

profittips-the best football tips

Засега изглежда, че Андриан ще продължи да поддържа форма с втория тим през пролетта и след това да премине в новия си клуб като свободен агент. На стадион „Георги Аспарухов“ вече привлякоха негов заместник в лицето на Карлос Охене, който взе и фланелката с №8, която бе носена от българския национал през есента.

На „Герена“ са били категорични, че няма как да се съгласят на такава сделка и държат да продадат играча поне за 400 000 лева, като нямат намерение да свалят от сумата.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker