Левски (София)ТОПФутбол

Анди Краев провалил трансфера си в Русия

Доскорошният капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния момент сделка между Левски и руският Ростов, където „сините“ продадоха Роналдо.

profittips-the best football tips

Националът не пожела да преподпише договора си, който изтича лятото, и затова ръководството го отстрани от подготовка с първия тим и изпрати да тренира с дублиращия отбор на „сините“. Краев отказа да премине в турския Коняспор и се предполагаше, че ще остане до лятото в Левски, когато му свършва договора.

profittips-the best football tips

Във вторник, 20 февруари, е имало потенциална възможност Краев да се събере с Роналдо в тима от Ростов на Дон, след като руснаците и „сините“ са се разбрали за трансфер на стойност близо 250 000 евро.

profittips-the best football tips

На самият футболист е била предложена много добра заплата, която той в последния момент е искал да бъде повишена. Ростов е приел желанието на футболиста, но е трябвало сделката да стане до вторник вечер. Изненадващо Краев не е проявил инициативност за трансфера и руснаците са взели друг футболист на неговото място.

Явно халфът ще остане играч на Левски до лятото, когато ще стане свободен агент и сам ще избере къде да продължи кариерата си. Дотогава „сините“ ще му плащат настоящата заплата.

„Dsport“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker