Левски (София)ТОПФутбол

Асен Митков: Само резултатите не са впечатляващи, но и те ще дойдат

Полузащитникът на Левски Асен Митков коментира загубата с 1:2 от косовския Дукаджини в третата контролна среща за „сините“ на подготовката им в Турция. Младежкият национал влезе в игра в 60-ата минута, като заедно с него на терена се появиха и голяма част от титулярите на „сините“., с което отборът вдигна оборотите, но това не бе достатъчно за позитивен резултат.

profittips-the best football tips

„Получи се хубав мач. През първото полувреме не влязохме добре в мача. След 60-ата минута бяхме агресивни, вкарахме гол и имахме още няколко възможности, но не вкарахме“, започна полузащитникът. 

profittips-the best football tips

„Мисля, че се получава добра подготовка. Времето е хубаво. Само резултатите не са подобаващи, но мисля, че и те ще дойдат. Утре играем още един мач. Това е подготовка, за да сме готови за старта на шампионата“. 

profittips-the best football tips

„Тренираме усилено. Всеки един от нас се подготвя подобаващо“, завърши халфът. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker