Първа лигаЦСКА 1948

Атанас Рибарски доволен от играчите си

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори след победата с 3:1 срещу Сепси в приятелския мач. Наставникът на „червените“ поздрави възпитаниците за енергията с която са се раздавали в мача и отличи тяхната скорост.

profittips-the best football tips

„Това беше просто една тренировка. Подходихме сериозно и мога да разделя мача на две полувремена. През първата част момчетата се справиха максимално добре с изискванията, а противникът не успя да отговори на скоростта ни“, каза Атанас Рибарски.

profittips-the best football tips

„Продължаваме да се подготвяме със състава. Четирима човека играха цял мач. Големи адмирации към тях. Радостно е, че показват такива резултати. Трябва да запазим играчите здрави и в оптимално състояние. Не искахме да се прибираме, но ни излязоха два пъти от пресата през центъра, където закъсняхме. Рискувахме днес, имаше голям разход на енергия. В процеса на работа ще изчистим тези неща. Карагерен тренира добре, както и другите флангови футболисти, които притежават страхотна скорост. Трябва да има тези влизания от дълбочина и да вдигнем темпото, иначе трудно ще стигнем до гол“, заяви наставника на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

„Няма да рискуваме с никой играч. Приоритет са показателите на тренировка. Трябва да направим всичко максимално бързо, за да не се стигне до преумора с някои от футболистите. С екипа внимаваме много и се надяваме да останат всички здрави“, допълни младия старши треньор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker