Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Балъков: Очаквах този мач да ни е най-труден, в началните 20 минути не присъствахме на терена

Старши треньорът на Локомотив София Красимир Балъков не остана доволен след равенството 1:1 с Етър на стадион „Ивайло“ във Велико Търново в мач от 32-рия кръг в Първа лига. Наставникът на столичните „железничари“ остана разочарован от първите минути на отбора му и от някои решения на съдията Васимир Ел Хатиб в края на срещата, когато напрежението се покачи и той изгони двама футболисти на „червено-черните“ – Гонсало Кардосо и Карлос Франса.

profittips-the best football tips

„Имате право. Първото полувреме напрежението в отбора ни изигра лоша шега, макар да казвам цяла седмица, че Етър ще играе освободено, защото няма какво да губи и това ще ни е най-трудният мач. За съжаление, те не ме разбраха какво искам да им кажа. Както ме разбраха в Пазарджик срещу Хебър, така не ме разбраха днес и 20 минути ние не присъствахме на терена. Започнахме да играем, след като падна гола за Етър.

profittips-the best football tips

След като изпуснеш питомното, ходи гони дивото. Трябва да си концентриран в такива ситуации, неведнъж съм играл подобни мачове. В групата на изпадащите никой не прощава, Трябва да си вземем поука и една точка е една точка“, заяви Красимир Балъков.

Треньорът на Локомотив София видимо се ядоса на следващия въпрос на репортера.

„Как да не сме създали положения? Вие сте гледали друг мач. Как само два удара отдалеч? Трима човека изпуснаха да вкарат, на два метра от голлинията в ситуацията, в която Вальо Николов стреля във вратаря. Наблюдавайте внимателно срещите и не казвайте нещо, което не е вярно“, отговори той,

profittips-the best football tips

„Явни ситуации нямахме, но имахме ситуации, от които можехме да отбележим. Веднага разбрах след червения картон, че друг шанс няма да имаме, затова вкарах втори централен нападател. Те се затвориха отзад и играха на контраатака. Не успяхме да храним нападателите с топки от фланговете, както ми се искаше, щяхме да имаме сигурно по-големи шансове да победим“, коментира още той.

На въпрос дали червеният картон на Карлос Франса е бил тактическо решение, Балъков заяви: „Не знам дали искаше Карлос Франса да си изкара картон, но го направи и следващия мач ще почива“.

„Каквото можем ще променим за следващия двубой. Не очаквах да има притеснение в началото в играта на моите играчи. Явно това е психиката на този мач, защото Етър няма какво да губи, докато ние имаме много какво да губим. От една страна ги разбирам, но нямаме право да губим тези минути“, заяви Красимир Балъков.

„И друг път съм играл на стадион „Ивайло“, умея да се нагаждам в тези ситуации. Въпросът е, че съдията, не ми се иска да говоря за него, но в последните минути направи мача много емоционален, като той си вървеше нормално“

„Вбесяват ме неща, които може да са някакви грешки, но все се случва на футболисти, които са застрашени с картони. Нямам представа как това нещо се случва,

Кажете ми на Карлос Франса, когато му вдигна първи картон съдията, какво направи нашият футболист. Той беше на скорост…той може да падне, но не симулира… Какъв е този картон за симулация? Попитах съдията и той не можа да ми каже“, завърши разочарованият треньор на Локомотив София Красимир Балъков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker