Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Балъков: Французи, португалци, българи…свалям шапка на всички, нека няма разделение между фенове и собственик

Новият старши треньор на Локомотив София Красимир Балъков започна с победа престоя си в столичния клуб. Воденият от него тим спечели гостуването си на Хебър в Пазарджик, с което направи важна крачка към оцеляването си в Първа лига. Новият наставник остана доволен от представянето на футболистите. Той изрази желанието си да има обединение, между привърженици и ръководство, където в последно време има голямо напрежение.

profittips-the best football tips

„Може да се кажа, че е перфектна. 4 дни работа с тези футболисти. Французи, португалци, българи. Не беше лесно. Свалям шапка на всички. От първия ден, в който дойдох, до този момент, в който завърши мача, те тренираха и се представиха по най-добрия начин“, заяви Красимир Балъков.

„Аз не един път влизам в такива битки за оставане в лигата. Имам богат опит и може би това помага. И в чужбина, и тук Етър Велико Търново, Септември не успях да го спася, но там друга бе причината“, коментира той.

profittips-the best football tips

Тази победа я даваме на собственика на клуба, той я заслужава. На феновете, които бяха днес тук, и моето желание е да няма разделение между фенове и собственици. Ако може тази победа да бъде началото на обединението, за да може да имаме една добра атмосфера за следващите мачове“.

„Искам да видя още по-добър Локомотив София. Тактически работим само 2 дни. Не съм бил с отбор, който толкова бързо възприе това, което искам. Мисля, че имаше в някои играчи умора през второто полувреме. Ние си знаем проблемите във физическото състояние.

profittips-the best football tips

Например Кевин, който влезе през второто полувреме, не бе в най-доброто си състояние, но игра колкото можа. При другите, които са играли повече мачове, има известна умора. Най-важното е да имаш характер. Имаш ли характер и желание, винаги има път към успеха“, каза още треньорът на „червено-черните“.

„Ще бъде много тежък мач срещу Етър. Когато нямаш за какво да играеш, играеш по-освободено. Имат един добър отбор, просто го сглобиха много късно и не можаха да наваксат точките, които им трябват. Етър е отборът в сърцето ми. Много съжалявам, че с наша победа изпадат, но те предварително знаеха това и ще се подготвят по най-добрия начин“, сподели Красимир Балъков за следващия мач на Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker