Извън БългарияФутбол

Безпрецедентен обрат и загуба за Мъри Стоилов в Турция!

Отборът на Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов, допусна загуба при гостуването си на Коджаелиспор в 28-ия кръг на турската Първа лига.

profittips-the best football tips

Тимът от Измир водеше с 2:0 и вече се виждаше победител, но в крайна сметка загуби по безпрецедентен начин. Домакините вкараха три безответни гола в 83-тата, 89-ата и 90-ата минути, които паднаха чрез точно изпълнени дузпи. Хеттрик от 11-метрови наказателни удара отбеляза Даниел Кандеяс.

profittips-the best football tips

Поражението на Гьозтепе не променя съществено класирането им, а Станимир Стоилов продължава да бъде близо до постигането на голямата цел на тима – директна промоция в Суперлигата на Турция. Тимът на българския специалист е втори в подреждането с 56 точки, а третият в класирането Чорум е с актив от 48 пункта. До края на редовния сезон остават още 6 кръга.

profittips-the best football tips

Снимка: Twitter

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker