ТОПФутболЦСКА-София

Без нови играчи в ЦСКА през зимата, пестят пари за „Армията“

В ЦСКА ще направят сериозно свиване на разходите си през следващите месеци. Причината е предстоящата реконструкция на стадион „Българска армия“, която по последни данни ще погълне близо 100 милиона лева, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Най-вероятно ще бъдат орязани разходите за зимна селекция, като такава е почти сигурно, че няма да има. Миналото лято ЦСКА направи много сериозни инвестиции в нови футболисти, като за тях бяха платени близо 3 милиона евро.

profittips-the best football tips

От друга страна, приходите силно намаляха, заради отчайващото представяне на „червените“ в европейските турнири. В резултат на това, сега треньорът Нестор Ел Маестро ще трябва да се оправя с наличните футболисти в борбата с Лудогорец и Черно море за титлата на България.

profittips-the best football tips

Сръбският наставник на „червените“ също е на мнение, че настоящият състав е напълно достатъчен за атака на първото място, въпреки колебливите резултати в последните седмици на есенния сезон и най-вече загубата от Лудогорец в София.

Реконструкцията на „Българска армия“ се очаква да започне в края на януари. Тогава е срокът за намиране на фирма, която трябва да стартира разрушаването на сегашния стадион и извозването на материалите. Поради мащабите на проекта, засега такава компания не е открита. Възможно е да бъде потърсена фирма от чужбина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker