НационалиТОП

Без прецедент! Унгарски фенове идват в България на протест

Унгарски фенове се канят да се включат в масовия протест на 16 ноември срещу ръководството на БФС, който бе преместен за Пловдив, след като квалификацията между България и Унгария бе пренасрочена за стадион „Христо Ботев“ и ще се играе при закрити врата.

profittips-the best football tips

Унгарските ултраси вече са планирали пътуването си до Пловдив и ще се включат в протеста. Те са направили събитие във Facebook, което набира все по-голяма популярност.

profittips-the best football tips

До този момент 1600 унгарски фенове са заявили, че ще присъстват на протеста. Дори по-малко от тях да пътуват до Пловдив и да се включат в събитието, се очертава безпрецедентна подкрепа от страна на чуждестранните привърженици.

profittips-the best football tips

Въпреки че на този етап мачът между България и Унгария ще се играе без публика, около стадион „Христо Ботев“ се очертава да бъде наистина много горещо, а за местната полиция ще се създаде много работа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker