бетано казино

ТОПФутбол

Бербатов: БФС са доказани лъжци и измамници!

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коменитра пред „БТВ“ актуалните теми в българския футбол и управлението на сегашното ръководство.

„Ситуацията е много сериозна и тя е такава заради ръководителите на българския футбол. С техните методи искат да откраднат футбола от феновете. Хората се обединяват срещу тях, което много ме радва. Крадат футбола от всички нас. Това не се е случвало никога – ти да играеш по собствено желание пред празен стадион.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Държавата не иска да работи с БФС. С БФС няма кой да работи с тях. Това са доказани лъжци и измамници. Те няма как да работят с държавата. Но държавата трябва да помага на българския спорт. Без помощта ѝ нещата няма как да се случат. Но когато има такова управление, много трудно ще се случи.

tribunasofia

За чужденците в българския футбол? Това е един от проблемите, свързан с това, че не се дава достатъчно време на българските играчи да играят. Това пак идва от нормите и правилата, които пуска БФС, и естествено, клубовете се възползват. Темата е много деликатна и балансът трябва да бъде намерен. За момента, когато са такива правилата, дадени от БФС, ситуацията е такава“

tribunasofia

„Колкото и трудно да е, трябва да се обедините заедно. В момента има един външен враг, който се опитва да ви вземе футбола. По мирен и законен начин, да изкажете вашето мнение. Когато дойде един такъв враг, трябва да покажем и да защитим. Хората, които гледат футбол и се интересуват, имате социални мрежи, използвайте ги, изкажете мнението си. Футболните общественици – всеки има възможност да изкаже своето мнение. Не само пред мен, а пред обществото. Виждате в каква ситуация сме, породена от знанието и незнанието на сегашното управление.

bet365

От 2 години и половина протестираме аз и моят екип. Нашият протест го водим пред всички вас. Радостен съм, че сега всички се събират и протестират. Никой няма право да казва, че яхваме протеста, защото от 2 години ние вече го правим. Подкрепям такова нещо, когато е в рамките на мирното“, завърши Бербатов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker