Първа лигаФутболЦСКА-София

Бивш играч на ЦСКА иска да играе отново там

Бившият играч на ЦСКА и настоящ нападател на Арда Тонислав Йорданов даде интервю пред „dsport“. В него той си призна, че е фен на ЦСКА и иска някой ден отново до играе за тима от стадион „Българска армия“.

profittips-the best football tips

„Мисля, че ще е доста трудно, но ние сме отбор, който обича да надгражда. Трудно ще е да спечелим Купата и да се борим в първенството. Ще дадем максимума от нашите сили. Ясна е целта в първенството, трябва да я изпълним. Другите отбори правят трансфери, Левски и ЦСКА не ги коментирам, те са имена, могат без един или двама, винаги ще се намерят футболисти, с Лудогорец е същото.

profittips-the best football tips

Всеки един футболист би искал да играе в грандовете в българския футбол или където и да е. Грандът във всяка държава си е най-доброто нещо. Надявам се един ден отново да играя в ЦСКА, но това си зависи от мен. Каквото покажа на терена, има хора, които гледат, те ще преценят.

profittips-the best football tips

Като привърженик на ЦСКА и футболист, който е играл там, винаги бих заложил на тях и винаги бих казал тях, но ще им е трудно срещу Лудогорец. Мисля, че Черно море няма да има силите да се бори с тези два отбора. Надявам се ние да вземем Купата на България, доста амбициозно, но ще видим.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker