Левски (София)ТОПФутбол

Бивш играч на ЦСКА 1948 заменя Краев в Левски

Отборът на Левски взе заместник на Андриан Краев, съобщи Sportal.bg. „Сините“ привлякоха бившия играч на ФК ЦСКА 1948 и Хебър Карлос Охене. 30-годишният халф се очаква да пристигне в Анталия и да започне подготовка с новите си съотборници, след като двата клуба вече са постигнали споразумение.

profittips-the best football tips

Столичният клуб ще плати малка сума на изпитващия сериозни финансови проблеми тим от Пазарджик. Освен това и футболистът се е оказал от дължимите му суми, за да премине на „Герена“.

profittips-the best football tips

26-кратните шампиони на България ще бъдат петият български клуб, в който ганаецът ще играе. Той пристигна у нас през 2016 година, когато бе привлечен от Берое. Там може би записа двата най-добри сезона в кариерата си, като игрива 53 мача и вкарва три гола.

profittips-the best football tips

През 2018 година премина в Оход Медина от Саудитска Арабия, преди да се върна в Берое през 2019 година, когато отбелязва и последното си попадение на този етап в неговата кариера, а това се случва именно срещу новия му клуб. Това се случи преди близо пет години при успеха на Берое над Левски с 2:1 на стадион „Георги Аспарухов“, през април 2019 година.

През 2021 година последва трансфер в Царско село, където прекара сезон 2021/2022 година, след което през лятото на 2022 година премина във ФК ЦСКА 1948 и дебютира с „червените“ при историческата първа победа на клуба над Левски с 1:0 в първия кръг на сезон 2022/2023 година.

От миналото лято бе твърд титуляр в състава на Любослав Пенев в Хебър, където записа 19 мача във всички турнири. 17 в efbet Лига и два за Купата на България, като последният от тях е именно при успеха на пазарджаклии с 2:1 над новия му клуб, оставяйки го бе шансове за трофей и през този сезон.

profittips-the best football tips

Както е известно, Андриан, който бе капитан през есента, изпадна в немилост, понеже отказа да поднови своя договор, който е до лятото и бе оставен заедно със Жереми Петрис да тренира с втория състав на тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker