Левски (София)ТОПФутбол

Бивш отбор на Бербатов с оферта към Филип Кръстев

Байер (Леверкузен) е изпратил оферта на белгийския Ломел за Филип Кръстев, съобщиха в Германия.

profittips-the best football tips

Бившият отбор на Димитър Бербатов, воден от Шаби Алонсо, са поставили конкретно запитване за българския национал и тепърва предстоят преговори между трите страни. Сериозен интерес към бившият халф на Левски има и от гръцкия Арис и след ангажиментите си с националния отбор, той е започнал да разглежда предложенията.

profittips-the best football tips

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров заяви категорично, че Кръстев е отказал да продължи да играе на „Герена“. Причината за неговото решение е ясна – напускането на Станимир Стоилов в началото на април.

profittips-the best football tips

„Не искам да спекулирам, но имаме 5 или 6 конкретни оферти. Никога не сме коментирали финансовата част, защото се гледа бъдещето за развитие на футболиста. В последната година-година и половина Филип има най-добрите показатели в Европа за футболист на неговия пост на неговата възраст“, заяви наскоро агентът на Кръстев – Николай Жейнов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker