Левски (София)

Бивш шеф на Левски съсипа “сините”, показа им “футболния фалит” без Мъри

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев публикува статистика за представянето на „сините“ в дербитата срещу ЦСКА-София и Лудогорец при управлението на мажоритарния собственик Наско Сираков.

profittips-the best football tips

Тя е разделена на две – с треньор Станимир Стоилов и с всички останали треньори по времето на този период. Числата показват, че 26-кратният шампион на България няма победа срещу ЦСКА-София и Лудогорец.

TribunaSofia.bg публикува текста на Петър Ганев без редакторска намеса:

„В началото на Страстната седмица малко статистика за футболния фалит на Левски

Нищо от последните мачове не е изненада. Сираков (без Мъри) няма победа срещу ЦСКА-София в последните 4 години – 5 загуби в 8 мача с червените. Срещу Лудогорец са само загуби – 7 загуби в 7 мача*. Общо 12 загуби срещу директните конкуренти и нито една победа.

profittips-the best football tips

В периода на Мъри е съвсем друга картина. Доминация над ЦСКА-София (загуба само в първия мач с все Шелис, Зайков и т.н., след което без допуснат гол в 4 мача, в т.ч. 2 победи и Купа) и реална конкуренция на Лудогорец (2 победи и 3 равни в 9 мача, в т.ч. отстраняването за купата).

Мъри не е разполагал с по-голям бюджет. Напротив, в момента бюджетът за заплати в Левски е по-висок. Разликата е, че в онзи период „чалготеката“ на Герена беше затворена и се работеше правилно.

На личните нападки не съм отговарял и няма и да го правя. Фабриката за илюзии обаче започна да издиша.

*Първата победа срещу Лудогорец ще е след няколко седмици, но тя няма да е повод за гордост“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker