Други отбориЛевски (София)Първа лигаФутбол

Билал Бари започва подготовка с отбор от Първа лига

Нападателят Билал Бари ще започне подготовка с Черно море. Мароканецът се разделя с Левски, след като договорът му изтича и няма да бъде подновен. 

profittips-the best football tips

26-годишният футболист ще се включи в заниманията на „моряците“ в първите дни на лятната подготовка на отбора и ще води тренировъчен процес под ръководството на Илиан Илиев. Все още няма информация дали нападателят ще подпише договор със сребърния медалист на Първа лига от изминалия сезон.

Билал Бари лекуваше тежка травма, която го извади за дълго време извън терените. През пролетта той се опита да възвърне спортната си форма в тренировъчния процес на „сините“. Нападателят взе участие и в няколко шампионатни мача на Левски, но в крайна сметка новият треньорски щаб е преценил, че няма да разчита на него през следващия сезон.

profittips-the best football tips

Евентуалното привличане на Бари означава, че най-вероятно нападателят на Черно море Атанас Илиев ще напусне стадион „Тича“ през лятото.

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker