Левски (София)Футбол

Билал Бари се завръща в групата на Левски!

Старши треньорът на Левски Николай Костов определи група от 20 футболисти за гостуването на „сините“ на Пирин в мач от 21-вия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград е в събота, 17 февруари от 17:00 часа.

profittips-the best football tips

Прави впечатление и присъствието на Билал Бари, който не взе участие в нито една от контролите на тима по време на лагера в Турция.

profittips-the best football tips

Костов ще може да разчита на всяко едно от новите си четири попълнения в лицето на Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович.

Очаква се и Уелтон да изгледа мача на Левски в Благоевград, преди да се присъедини към новия си отбор през следващата седмица.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува групата на Левски за гостуването на Пирин:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Хоакин Фернандес, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Дейвид Михалев, Карлос Охене, Асими Фадига, Асен Митков, Патрик Мислович, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Фабио Лима, Марин Петков, Рикардиньо, Билал Бари

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker