Левски (София)Футбол

Божинов за Ники Михайлов: Не игра достатъчно за качествата и потенциала, който има

Валери Божинов коментира бившия си съотборник и промяната в кариерен план, която той предприема. Според него Николай Михайлов е можел да допринесе с повече за Левски.

profittips-the best football tips

„С Ники съм имал възможност да играя в Левски и националния отбор. Лично за мен можеше, трябваше и беше задължен да направи много повече, защото името, фамилията го задължаваше. Не игра достатъчно за качествата и потенциала, който има. Винаги съм казвал, че причините трябва да ги търсим в себе си, а след това в страничните фактори.

Ники можеше да даде много на Левски, можеше да влезе в историята с играните мачове, да е легенда на Левски. Искам да му пожелая успех! След футбола е трудно от психологическа гледна точка. Трябва да бъде много силен, защото се влиза в тежка депресия, повярвайте ми. Той ще успее, силен характер е.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker