Левски (София)ТОПФутбол

Божинов: Обичам Левски, публиката, искам да помогна на клуба, но не можаха да ме разберат

Валери Божинов говори по една от любимите си теми – Левски в предаването „Код Спорт“. Той призна, че е искал да удари рамо на клуба, но докато е бил на „Герена“, изглежда, че никой не го е послушал.

profittips-the best football tips

“Като човек, който обича Левски, публиката… искам много да помогна на този клуб, за развитието му. Да започне да прилича на клуб, да има успехи и да се развива. Не крия, че имаме добри отношения с треньора, Боримиров, Сираков.

profittips-the best football tips

Но, как да ви кажа, моите виждания, говоря неутрално, имам визия и неща, опитах се, без да се мешам, да помогна на отбора и клуба да се развиват в добра посока. Имам много силна връзка със съблекалнята и футболистите по простата причина, че до преди няколко години бях в тази съблекалня.

profittips-the best football tips

Знам да вляза под кожата на тези футболисти, да комуникирам с тях и мога да кажа, че докато бях на стаж, имах много силна връзка с момчетата. Комуникирах с тях без да имам някакъв интерес.

Исках просто да помогна да продължи ентусиазма, да има успехи и победи. По мой си начин, без да влияя и да казвам кое как да стане, чисто тактически начин. Но явно не бях слушан, не можаха да ме разберат”, сподели Валери Божинов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker