Първа лигаФутбол

Бойкотът на Любо Пенев продължава! Треньорът на Хебър с лаконичен коментар пред телевизията, с обстойно интервю пред другите медии

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев продължи да бойкотира интервютата си след мачове на „гробарите“. Във вчерашния ден Хебър загуби от Крумовград с 2:3, а ето какво каза Пенев пред колегите от „Диема спорт“.

profittips-the best football tips

„Много е важна гледната точка. Изключително важна“, отговори предводителят на Хебър на въпрос защо тимът е загубил, след като през второто полувреме успя върне пасив от два гола. 

„Човек трябва да посвещава време, за да се учи и да разбира по-добре нещата“, каза той, след като му бе зададен въпроса: „На какво се дължи по-слабото първо полувреме на отбора и по-силното второ?“.

profittips-the best football tips

След втория отговор на Любослав Пенев, репортерът на телевизията каза следното:
„Добре, господин Пенев, надявах се да си поговорим за футбол, благодаря ви все пак!’ 

Малко по-късно, наставникът на Хебър все пак даде интервю пред репортерите в „Коматево“

„За жалост, има фактори, които пречат на развитието на българския футбол. Ще извадя определени теми на показ, които не са от вчера и продължаваме да ги подминаваме. Правихме изявление от клуба за двете несъществуващи дузпи във Враца. Днес е ясно от първата секунда какъв ще бъде критерият.

profittips-the best football tips

Има неща, които трябва да се покажат. Основен проблем е. Имаше Конгрес преди известно време. Може би всички очакват някаква промяна. Ние тази тема я подминаваме. Това са неща, които са много важни. В 5-а секунда има фал в наказателното поле за нас, което се подминава с лека ръка. Три минути продължение. Ние направихме 10 смени. Точно така и пет гола.

Не е реално да има три минути. Очевадно е, че има нещо, което не е както трябва и е насочено много конкретно срещу нашия клуб. Имаше и втори жълт картон за едно ритане в лицето, респективно червен“, коментира той.

Искам да бъдат обективни съдиите. Като има нещо срещу нас, да се обсъди. Това е основното. Не искам да ни помагат, но не и да ни пречат“.

„Не знам дали Хебър е нарочен, аз говоря с факти. Който разбира, ще разбере какво имам предвид. Ако се гледа с ясни и точни повторения по телевизията. Случило се е. Коментирах го още след мача срещу Пирин. Нещата са свързани. Ние си гледаме работата.

Аз не се бъркам в работата нито на БФС, нито на съдиите, но много пречат. Футболното: направихме още един добър мач, изпуснахме точките, следващия път. Продължаваме да се трудим, винаги може по-добре. След толкова години трябва да се обърне едно сериозно внимание върху този много дълбок проблем“, акцентира Любослав Пенев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker