ТОПЦСКА 1948ЦСКА-София

Бомбастичен трансфер! Ивайло Чочев се завръща на „Армията“?

Ивайло Чочев е много близо до изненадващ трансфер. Звездата на ЦСКА 1948 и голмайстор на Първа лига за изминалия сезон може много скоро да се озове в ЦСКА-София, научи „Дспорт“.

profittips-the best football tips

Полузащитникът е поредният ключов футболист, който ще се раздели с отбора на Николай Панайотов. Преди него с ЦСКА 1948 се разделиха Симеон Петров, Георги Русев и Елитон.

profittips-the best football tips

За Чочев имаше и още няколко оферти от чужбина, като някои от тях дори бяха от клубове извеън Европа. Настоящият договор на капитана на ЦСКА 1948 е до лятото на 2027 година. За ЦСКА 1948 той има 104 мача във всички турнири, в които вкара 48 гола и добави 11 асистенции.

profittips-the best football tips

Ивайло Чочев е юноша на Спартак Плевен и Чавдар Етрополе, откъдето през 2013 преминава в ЦСКА. За „армейците“ има 50 мача с 8 гола и 5 асистенции.

През 2014 година е продаден на Палермо за 2 милиона евро. След поредица тежки контузии и престой в Пескара възроди кариерата си с трансфер в ЦСКА 1948 през август 2020.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker