Левски (София)

Боримиров: Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на Могилката по повод 110-годишнината от основаването на клуба.

“Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички”, каза Боримиров.

profittips-the best football tips

“Преди всичко искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това мисля, че, стъпка по стъпка, искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. Мисля, че на този етап това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след 1, 2 години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат”, добави той.

“Победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите привърженици с една победа, без значение от резултата”, заяви Боримиров.

profittips-the best football tips

“Ще изчакате до другата седмица, така че не искам да спекулирам днес с някакви имена”, сподели изпълнителният директор „сините“ по повод обявяването на новия треньор.

На въпрос дали Левски има друг вариант, ако Станислав Генчев не се съгласи, Боримиров отговори “Разбира се!”.

profittips-the best football tips

Междувременно, мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не присъства на тържеството, където „сините“ започнаха с честванията на 110-годишнината на клуба. 

„Наско Сираков от няколко дена не е в София. Има лични ангажименти. Мисля, че в неделя се връща в София“, сподели Боримиров. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker