Левски (София)ТОПФутбол

Боримиров за футболист на Левски: Няма да го дундуркаме, да си ходи!

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че един от големите таланти в школата на „сините“ Стивън Жерард Гаоте ще напусне клуба. От изказването му става ясно, че клубът е предложили договор на 16-годишният играч, но той е отказал. Юношата на „сините“ дори стигна до представителния отбор на Левски, като през януари отпътува, заедно с Николай Костов и тима за лагера в Турция. 

profittips-the best football tips

„Още през ноември месец бяхме говорил с майката на Стивън и неговия мениджър, някакъв французин, какво предстои за него в Левски. Бяхме му казали, че ще бъде взет на подготовка и като се върнем от лагер ще му предложим професионален договор.

profittips-the best football tips

Върнахме се в началото на февруари. Изчакахме достатъчно време, но те започнаха да увъртат и в крайна сметка казаха, че няма да подпишат договор. Свободни са да правят каквото искат.

Левски няма за какво да дундурка подобни юноши, които не искат да останат на „Герена“. Достатъчно бяхме търпеливи, като направихме и доста компромиси, като го пуснахме да ходи на проби в чуждестранни отбора.

profittips-the best football tips

По какъв начин сме ги притискали? След като не искат, да останат в Левски, няма какво да говорим. Път назад може да има, ако те направят крачка, ние сме предложили условията си“, заяви Боримиров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker