Левски (София)Футбол

Боримиров разкри подробности за Краев, Петрис, Гаоте и Миланов

На пресконференцията на ръководството на Левски изпълнителният директор Даниел Боримиров отговори на въпроса защо клубът не подписа нови договори със Стивън Жерард Гаоте, Андриан Краев и Жереми Петрис, както и защо не бе договорено завръщането на Георги Миланов.

profittips-the best football tips

„Ще започна със Стивън Гаоте – Елин Топузаков е разговарял с майка му, с неговия мениджър, аз се срещнах, обяснихме визията на Левски към него, какъв е интересът за едно момче, което нямаше навършени 16 години. Казах, че ще замине на лагер с първи отбор. Всичко, обещано на майката на Гаоте, е изпълнено“, коментира Боримиров.

profittips-the best football tips

„Разбрахме се до края на февруари да подпишем договор, стигна се до края на март, бяхме достатъчно търпеливи и в края на март ни казаха, че не желаят да подпишат с Левски, Не мога да разбера юноша на Левски да не иска да подпише, няма какво да направим повече. Клубът е направил всичко“, каза още той.

profittips-the best football tips

„За Георги Миланов – думите на Христо Йовов бяха, че ние не можем да си позволим заплатата, която е поискал. Ние се вместваме с параметри. Не можем да обещаем сума, която не можем да платим.

Аналогичен е случаят с Жереми Петрис и Андриан Краев. Петрис поиска сума от 25 000 евро. Ако можехме да си го позволим, щяхме да разговаряме по съвсем различен начин“, сподели още Даниел Боримиров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker