Левски (София)Футбол

Борис Касабов: Беше ясно, че с тази игра Левски няма да стигне до Европа

Известният спортен журналист и фен на Левски София Борис Касабов коментира сезона на тима в предаването „Пред стадиона“. Той направи обобщение на случилото се няколко кръга преди официалния край на сезона.

“Левски няма да играе в Европа. Още след като загубиха първия мач с ЦСКА-София, когато собственикът каза, че още не се притеснява за европейското участие, аз също не се притеснявах, защото просто ми беше ясно, че Левски до Европа няма да стигне с тази игра. 

profittips-the best football tips

Сезонът в началото тръгна с някакви фанфари. В един момент, когато шампионската титла започна някъде ноември месец вече доста да се отдалечава, Левски падна от Хебър за Купата. И в този момент използвахме термина “нулев сезон”. Само че сезонът не остана само нулев. После дойде пролетта и след 3-4 замазващи очите победи над по-слабите отбори, дойде тази “прекрасна” серия, която фактически направи така, че сезонът за Левски да не е нулев, а трагичен. 

А това, че Левски даже в Европа няма да играе, прави сезона катастрофален. Левски изигра един ужасен сезон като цяло. Може да е имало някакви изблици – в момента пак ще се хванем за европейските мачове, които продължавам да твърдя, че бяха някаква инерция още от преди. 

Някъде към края на август в Левски всичко приключи този сезон. Като оставим и допълнителните неща, които влияеха на отбора – като оставим това настрани, Левски изнесе ужасен сезон. Ще го забравя с огромно удоволствие и не мога да кажа, че страшно съм се натъжил, че Левски няма да играе в Европа. Макар че исках, разбира се, най-малкото от финансова гледна точка за клуба.”

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker