Първа лигаФутболЦСКА-София

Борис Касабов: ЦСКА можеше да е като Лудогорец

Спортният журналист Борис Касабов отново направи интересен коментар в предаването „Пред стадиона“. Той заяви, че тимът на ЦСКА можеше да бъде като Лудогорец, ако в миналото не се беше стигнало до една раздяла.

profittips-the best football tips

Както ви е известно, преди години Кирил Домусчиев беше част от Надзорния съвет на ЦСКА. След неразбирателство с тогавашните собственици от „Титан“ той напусна клуба, а скоро след това създаде Лудогорец.

profittips-the best football tips

“Как си представяте, че щеше да се развие ЦСКА, ако Домусчиев не се беше махнал? Той беше в ръководството и със сигурност знаем, че е много амбициозен. ЦСКА щеше да бъде това, което е Лудогорец. Не можеш да им кажеш “копче”.“

profittips-the best football tips

Колегата му Николай Александров не беше съгласен с него и вметна това, че „червените“ имат доста повече фенове от разградския тим, което би могло да повлияе на процесите в клуба и съответно резултатът нямаше да е същия.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker