Левски (София)Футбол

Бразилската мисия на Левски завърши! Треньор на „сините“ отново е на Герена

Асистентът на Николай Костов – Красимир Петров и преводачът на бразилците в Левски Светлин Караначев се прибраха в София и вече участват в тренировките на „сините“. Двамата бяха в Бразилия, където тимът търси своите нови попълнения, с които да подпише договор в началото на лятната подготовка.

profittips-the best football tips

За гостуването им в Южна Америка съдейства футболният мениджър Джери Перейра, който е първият бразилец, играл в родния футбол, като облича екипа на Славия. След края на кариерата си, той става футболен агент и помага за осъществяването на трансферите на редица бразилски футболисти в България.

profittips-the best football tips

Набелязаните играчи са гледани на живо от Красимир Петров. Той е посетил офисите и базата на на Гремио. Левски има добър контакт с клуба от Порто Алегре, тъй като два трансфера в посока стадион ‘Георги Аспарухов“ са продукт на школата на бразилския тим – Рикардиньо и Дарлан.

profittips-the best football tips

В последните години Левски даде шанс за изява на много бразилски футболисти, част от които още защитават цветовете на „сините“. Клубът подписа договор с Вендерсон Цунами, Уелтон, Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Фабио Лима и Евертон Бала.

Трима от гореспоменатите футболисти вече не са на „Георги Аспарухов“, но донесоха добра печалба на клуба с продажбата им в друг отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker