Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Бразилска фиеста за Левски или пореден карнавал за Лудогорец?

Тази вечер от 19:39 часа един срещу друг се изправят тимовете на Левски и Лудогорец. Сблъсъкът може да се яви ключов за борбата за първото място и амбициите на „сините“ за титла този сезон.

profittips-the best football tips

„Орлите“ посрещат двубоя на първо място и с мач по-малко, докато Левски са на четвърта позиция и на 4 точки под третия, тимът на Черно море. И двата тима са в силни серии – тимът от стадион „Георги Аспарухов“ има едва един равен от началото на пролетта, докато Лудогорец – загуба, но в контрола през паузата за мачове на националите.

profittips-the best football tips

В последните 5 сблъсъка двата тима записаха две нулеви ремита. Останалите двубои завършиха с победи на Лудогорец с един гол разлика.

profittips-the best football tips

Дали Левски ще си спретне бразилска фиеста или тимът от Разград ще се наслади на пореден карнавал – отговорът ще получите тази вечер в TribunaSofia.bg!

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker