ЦСКА-София

Бранител на ЦСКА пропуска подготовката в Турция

Левият бек на ЦСКА  – Брадли де Нойер, ще продължи да бъде извън игра за поне още два месеца. Очаква се нидерландецът да се възстанови от претърпяната през лятото операция едва в средата на март.

profittips-the best football tips

26-годишният Де Нойер скъса връзки на коляното в края на миналия сезон и това сериозна попречи на ЦСКА  относно бъдещето на футболиста. На „Армията“ очакваха да се разделят с бранителя заради непрофесионалното му отношение и неспазване на режима.

profittips-the best football tips

Така той остана футболист на „червените“. Договорът му изтича в края на настоящия шампионат и със сигурност няма да бъде подновен.

profittips-the best football tips

Брадли де Нойер няма да пътува с отбора за подготвителния лагер в Турция. Той ще остане в България, за да продължи с медицинските процедури по възстановяването си.

ЦСКА изпитва сериозни затруднения на неговия пост, след като през есенния дял в лявата зона на отбраната бяха пробвани Тибо Вион и младия Сейни Санянг, който разочарова с изявите си.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker