ЦСКА-София

Бусато: Да бъда шампион с ЦСКА ще бъде връх на една велика история

Титулярният вратар на ЦСКА Густаво Бусато пропусна първия мач на „армейците“ – победата с 3:0 в домакинството на Ботев Враца в първия кръг от пролетния дял на първенството, Причината бе наказание заради натрупани картони. Заместникът му Димитър Евтимов се справи отлично, но по-вероятно бразилският страж да се завърне под рамката за гостуването във Варна на Черно море.

profittips-the best football tips

„Това е мач за шест точки. Двата тима са с равен актив от 45 точки, колкото има и Лудогорец. Постигайки този положителен резултат, ще можем да поведем еднолично в надпреварата само с девет оставащи кръга.“

profittips-the best football tips

Бразилецът посочи целите си с ЦСКА: „Търся втория си трофей с клуба. Да бъда шампион е цел, която нося със себе си и би била връх на една велика история, която пиша в клуба.

profittips-the best football tips

Надявам се да запазим нивото си на представяне от последните мачове и да вземем тази дългоочаквана титла“, сподели вратарят пред изданието „Assessoria de Imprensa.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker