Други отбориФутбол

БФС извади клуба, подкрепил Георги Захариев на Конгреса

Oбластният съвет на БФС извади Пирдоп от първенството в „А“ областна футболна група „София-изток“. Клубът стана по-популярен в последно време, тъй като издигна кандидатурата на Георги Захариев за президент на БФС.

Причината е три неявявания на състава, последното от които бе в последния кръг срещу Ракитин Трудовец. Освен на този мач пирдопци не се явиха и на мачовете им с Ботев 2 Ихтиман и Левски Долна баня.

Те имаха и една отложена среща с Костенец, за която вече е присъден служебен резултат.До момента Пирдоп няма спечелена точка през сезона. Отборът е съставен предимно от юноши.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

TribunaSofia.bg публикува решението на ЗС на БФС София:

„На основание чл. 24, ал. 2, т. в: Поради трето неявяване по неуважителни причини се налага дисциплинарно наказание преместване  на отбора на Пирдоп в по-ниско ниво за следващата спортно-състезателна година без право да довърши участието си в настоящата спортно-състезателна година.

На основание чл. 24, ал. 11, т. б: резултатите на отбора на Пирдоп се запазват, а за следващите му срещи се присъжда служебна загуба при резултат 3:0 в полза на отборите, с които следва да играе по програма.“

tribunasofia

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker