ФутболЦСКА-София

Бъдещ директор в ЦСКА поема и клубната инфраструктура

Бъдещият директор на ЦСКА Михаил Александров ще се занимава и въпроси около инфраструктурата на клуба, съобщава „Тема Спорт“. Това ще бъде допълнителна задача за него освен участието му в спортните процеси.

profittips-the best football tips

През миналата година Александров завърши престижна програма за мениджмънт на УЕФА. Там той беше в един курс с познати на футболните фенове имена като Сами Кедира, Найджъл Де Йонг, Хамит Алтънтоп, Неманя Видич, Бенедикт Хьоведес, Демба Ба.

profittips-the best football tips

Александров ще има основна роля в менажирането на новия стадион на ЦСКА, а също така и в развитието на тренировъчните бази на клуба. Той вече посети тренировъчния комплекс в полите на Витоша.

profittips-the best football tips

Макар още да не е започнал работа в клуба, Александров беше засечен на двубоя Астън Вила – Ливърпул в компанията на бившия си колега от екипа на Димитър Бербатов Стилиян Петров и най-известният фен на ЦСКА Иван Велчев – Кюстендилеца.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker