НационалиФутбол

Валентин Антов: За жалост не успяхме да задържим резултата, но мисля, че всеки един от отбора даде всичко от себе си

Валентин Антов сподели своите впечатления след равенството на България срещу Азербайджан в Баку. Централният бранител игра като десен бек през първото полувреме, а през втората част Илиан Илиев реши да го преквалифицира като дефанзивен полузащитник.

profittips-the best football tips

„Днес изпробвах малко нови позиции, но това е решение на треньора. Явно е видял нещо. Така е преценил и аз съм винаги на разположение да се опитам по най-добрия начин да помогна и давам всичко от себе си, където и да съм на терена“, заяви Антов, минути след края на приятелския мач.

profittips-the best football tips

„Определено имам малко повече опит като вътрешен халф. Честно казано не мога да дам много точна оценка за представянето. Дадох всичко от себе си. Тичах много. Исках да задържим резултата. Щеше да е много хубаво, ако бяхме успели да победим. За жалост не успяхме, но аз лично мисля, че всеки един от отбора даде всичко от себе си“.

profittips-the best football tips

„Може би накрая малко ни свършиха силите на част от отбора и се дръпнахме се назад, което не би трябвало да се случва. Говорихме си, че трябва да останем, да продължим да се надиграваме, да не се връщаме много назад, защото така се допускат повече ситуации.

За жалост не успяхме да удържим. Направиха една-две хубави атаки, опасни ситуации и бих казал, че ако бяхме успяли да вкараме едно или две положения, които имахме много хубави контраатаки и затворим мача при 2:0 щеше да е съвсем различно“, добави Валентин Антов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker