Други отбориФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Валентин Илиев е новият треньор на Спартак Варна

По-рано днес Валентин Илиев беше представен официално като новият треньор на Спартак (Варна). Тимът се намираше в efbet Лига през изминалия сезон, но не можа да запази статута си на елитен тим.

profittips-the best football tips

Бившият бранител има доста богата биография. Като футболист защитаваше цветовете на Ботев (Враца), украинския Металург, ЦСКА – София /където игра в рамките на два отделни периода и има общо 5 години за тима/, Терек, Университатя и Волин (Луцк).

profittips-the best football tips

Треньорската му кариера започна в ЦСКА 1948, след това работи като асистент в Университатя, Ботев (Враца) и Царско село, а последната му работа беше в дубъла на ЦСКА 1948. Той заменя на треньорския пост за варненци Димитър Димитров – Херо.

profittips-the best football tips

В първото си изказване пред медиите Илиев разкри, че осмина от играчите, състезавали се за Спартак в елита, остават в тима. Негови помощници ще бъдат Любен Любенов и Михаил Цоков. Тимът започва подготовка за новия сезон на 14-ти юни

Ето и какво още каза той:

„В момента имаме осем играчи от предишния отбор на Спартак 1918 Варна, сред тях е и Ромееш Ивей. Като цяло това ще бъде основата, върху която ще се опитаме да изградим един боеспособен отбор. Длъжни сме да го направим, защото не само градът и феновете, а и клубът го заслужава. На база на това, което имаме като основа от налични футболисти, със сигурност ще трябва да имаме нови футболисти в защитния вал, халфовата линия и в нападение“

„Трудно е, времето е малко, но аз не съм песимист и вярвам, че за първия официален мач ще имаме боеспособен отбор. На хората, към които сме се насочили, сме дали малко време да обмислят нашето предложение. Аз, като старши треньор, съм изявил желание те да бъдат част от нашия отбор. Ако съумеем да привлечем всички, които сме набелязали и преговаряме, с тях определено ще допадне начинът, по който искам аз да играем“, допълни той.

„Важно е да станат целите, никога не съм разделял футболистите на българи и чужденци, за мен е много важно кой ще бъде отдаден на каузата. Ние трябва да сме убедени в едно – гаранция в този живот не можеш да имаш никога за нищо, но ти трябва да си убеден и да дадеш всичко необходима, за да направиш нещата възможни и да вярваш в това, че те са възможни. Това ще бъде нашата цел и визия за работата“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker