Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Валентин Илиев: Изпитвам смесени емоции! Участието в Европа е награда за всички

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели впечатленията си след победата в баража срещу ЦСКА – София. Воденият от него тим се класира за квалификациите на Лигата на конференциите през следващия сезон и се превърна в първият отбор, спечелил този мач от позицията на седми в класирането. Наставникът на „червените“ обаче сподели, че е със смесени чувства, предвид извънредните събития в края на мача.

profittips-the best football tips

„Ако трябва да съм честен, изпитвам смесени емоции. Не искам да влизам конкретика“, отговори Валентин Илиев, след което се появиха празнуващите негови възпитаници, които го поляха с вода пред камерите.

„Със сигурност видях добър колектив. Това ни донесе позитивния резултат, не само в този двубой, а и в други. Колективът е много важен за една съблекалня. Имаме сплав от опитни и млади футболисти, които намериха общ език“, коментира още той.

„В интерес на истината, показахме добро темпо, вкарахме първи гол, който ни донесе увереност, а вторият гол донесе нужното спокойствие. Поздравихме се с успех и това е важно. Този отбор ще израства с всеки един мач, а този ще бъде безценен опит за младите“, доволен бе старши треньорът на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

„Участието в Европа е награда за всички. Всеки ден виждам лишенията, на които се полагат на всички. Благодарен съм на Господ, е трудът ни се отплати. Сега не мисля, че е моментът, защото сме под емоции, да говорим за конкретна визия. Искаме да даваме път на млади момчетата с талант и потенциал. Имаме нужда и от нашите опитни играчи, които помагат на младите да свикват с мъжкия футбол. Без тях нямаше да се справим“, сподели Валентин Илиев.

„Болно ми от това, което се случи. Дори не знам какво да кажа…“, отговори Валентин Илиев на въпрос относно грозните сцени, които се случиха след 88-ата минута на днешния двубой.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker