Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Имахме много технически брак, говорим си, че трябва да изпитваме удоволствие на терена

Предводителят на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след домакинството в Бистрица срещу Арда, завършило при резултат 1:1. Това е шесто равенство за „червените“ през календарната година, което ги изравни на седмото място с Ботев Пловдив.

profittips-the best football tips

„Не ни достигна това да вкараме втори гол. Едно по-добро второ полувреме. През първото играхме с доста приприяност и нервност. Не мога да си обясня защо, защото винаги си говорим, че трябва да изпитваме удоволствие на терена“, сподели Илиев.

profittips-the best football tips

„Започнахме със състава, с който играхме срещу Локомотив Пловдив, защото Жека все още не е възстановен, от няколко дни тренира с нас. Освен това гостуването ни в Пловдив беше доста добро. За съжаление през първото полувреме не ни се получаваха нещата, които ни се получиха в Пловдив“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Достатъчно време работим заедно, за да разберат какво ние искаме от тях. С всеки изминал ден отборът изглежда все по-добре. Имахме много технически брак и нещата не се получиха така, както искахме. Имаме достатъчно време да се подготвим за мача срещу Ботев Пловдив“, каза още Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker