Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Не бе най-красивата победа, но за нас са важни са трите точки

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори след победата над Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 35-ия кръг в Първа лига.

„Успяхме да победим, защото показахме характер в края на двубоя. Едно равностойно първо полувреме. За съжаление, за пореден път много непредизвикани технически грешки от наша страна в средата на терена, така и допуснахме гола. Със сигурност не бе най-красивата победата, за която можем да си мечтаем, но за нас са важни трите точки. Вече зависи от нас каква ще бъде крайната ни позиция“, сподели Валентин Илиев.

profittips-the best football tips

„Нас не ни устройваше равен. Поради липсата на удари през първото полувреме, очаквахме по-голяма острота през второто полувреме, след като сменихме и схемата на игра“, каза още той.

„Отговорност и напрежение ще има в последния двубой. Голямото желание за победа и шанса да играем бараж от Европа може да повлияе психологически, но ако искаме да играем на високо ниво, трябва да се научим да играем под напрежение, защото то не е оправдание. Един отбор, който не гони нищо значимо, няма как да търси и да достига върхове“, анализира старши треньорът на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

„Аз не искам да прескачам стъпки. Имаме мач със Славия. Имаме футболисти, които се връщат след контузия. Надявам се да изградим един смел и боеспособен отбор за мача със Славия“, добави Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker