Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Ние имаме много млади футболисти, които трябва да натрупат опит от такива мачове

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира своята първа победа начело на „червените“, която е и първа за тима от началото на 2024 година. Тимът обърна Локомотив София в Бистрица и се намести отново в Топ 6 на подреждането в Първа лига. Младият наставник на домакините остана доволен от своите възпитаници.

profittips-the best football tips

„Поздравявам момчетата, заслужено победихме. Не само в този мач, а и в предходните показахме, че може да играем като отбор, да бъдем дисциплинирани и да показваме едно по-добро ниво“, заяви Илиев.

profittips-the best football tips

„С повече работа, постоянство и желание вярвам, че нещата ще вървят към по-добро. Не мисля, че в България може да се изненадаме кой знае с какво. Голът, който получихме беше от наша грешка при позиционирането в халфовата и защитната линия.

profittips-the best football tips

Ние имаме много млади футболисти, които трябва да натрупат опит от такива мачове. Грешката, която допуснахме при гола не беше единствената, имаше и други, но ние сме тук, за да работим и да свеждаме грешките до минимум.“

„Трябва да примемем всичко, да приемем да работим под напрежение. Когато го няма това, тогава е лошо, защото безразличието не е приемливо, поне за мен“, завърши интервюто Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker