ФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Потенциалът ни е за място над шестото

Новият треньор на ЦСКА 1948 Валетин Илиев говори след като в първия си мач начело на представителния тим завърши при резултат 0:0 с тима на Ботев Пловдив. Той заяви, че тимът му има потенциал да бъде в първата петица на крайното класиране.

profittips-the best football tips

„Няма как, когато не си победил да смяташ един двубой за успешен, но не мисля, че е и неуспешен. Отборът изглеждаше добре. Поздравявам футболистите, за кратко време разбрахме, че трябва да работим като едно цяло. Имахме своите ситуации. Получи се хубав и динамичен двубой. Изправихме се срещу отбор, който разполага с много скорост. Не само отговорихме подобаващо, но и много добре.

Не мисля, че за два дни някой ще успее да разбере не само моите идеи, но и на когото и да е било. Като приоритет сме си наложили повече работа, а не да си говорим. Сигурен съм, че рано или късно нещата ще си дойдат на място. Отборът не заслужава да е в такава ситуация. Знаем, че няма да е лесно, но съм убеден, че ще се върнем на победния път.

profittips-the best football tips

Ще гледаме да се възстановим по най-добрия начин. Ще залагаме да работим като отбор. Аз съм доста години в клуба. Чувствам се добри и в свои води. Ако трябва да съм честен, потенциалът заслужава да сме по-нагоре от шестото място, но това какво показваме на терена е друго. Като качество имаме много добри изпълнители, но всички ние трябва да разберем, че за да изкачваме стълбичката, трябва да работим всички за този клуб.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker