Футбол

Валери Божинов и Благо Георгиев сменяват професията си?

Валери Божинов и Благой Георгиев имат възможност за неочакван кариерен рестарт. Двамата ще бъдат част от актьорският състав, който ще изнася представлението „Спанак с картофи“.

profittips-the best football tips

Благо Георгиев вече участва в спектакъла преди седмица в Пловдив. Божинов пък ще се включи за следващите представления, които ще бъдат във Варна, Бургас и Царево.

profittips-the best football tips

Продуцентът Кирил Кирилов обясни изборът на двамата в каста на постановката по следния начин: „Решихме да вкараме още интересни и любими лица в пиесата, за да е атрактивна, и хората истински да се забавляват, все пак е лято. И Благо, и Валери, са достатъчно атрактивни в новото си амплоа, и истински ще зарадват любителите на театъра“.

profittips-the best football tips

„Спанак с картофи“ е дело на унгарският драматург Золтан Егреши. Действието се върти около трима футболни съдии преди и след мач. Те са привидно дружески настроени, но спорят за жени и постове. Екипната им работа е под въпрос.

Освен двамата футболисти в пиесата ще участват Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, а режисьор е Богдан Петканин.

Следващото представление ще е във Варна на 11-ти юли.

Снимка: blitz.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker