Спорт +Футбол

Валери Божинов се сдоби с пост

Бившият футболист Валери Божинов беше избран за любопитна длъжност. Той е първия официален посланик на националния ни отбор по мини футбол.

profittips-the best football tips

Ето и какво съобщиха от тима:

„Уважаеми приятели, имаме честта да обявим официално първия посланик на националния тим на България по мини мини футбол и това е Валери Божинов!

Валери Божинов е играл за грандове като Ювентус и Манчестър Сити. Опитът му в националния отбор също е повече от солиден.

От позицията си на един от най-популярните българи той ще даде още повече видимост и интерес към мисията на нашия национален тим.

Божинов вече посети последния лагер-сбор на националите и с огромния си опит е един безценен мотиватор за селекцията на треньора Николай Михов.

Благодарим много на Валери за желанието да помогне за развитието на мини футбола в България и времето, което отделя в тази посока!

profittips-the best football tips

„Искам с моя опит да помогна на отбора и му желая успех от все сърце на Европейското първенство в Сараево.““

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker